Hösten kom och snabbt gick det

Nu har det gått ganska precis ett år sedan vi blev viskabor och vilket år det har varit! Mycket har gjorts medan mycket finns kvar att göra i huset. Vi har som kommit in i en paus med köket och det känns så störigt. Jag vill bara ha allt klart, helst igår! Alla som känner mig vet att när jag vill något så är det ofta rätt omgående, hehe. Just i detta fallet kanske jag inte behärskar att färdigställa det som ska göras på egen hand. Men åh, det är i alla fall väldigt frustrerande!
 
Jag har liksom tappat gnistan att laga mat när köket bara är halvfärdigt, det känns mest jobbigt trots att jag egentligen älskar både att äta och laga mat! Jag antar att det är okej att inte vara på topp hela tiden, det är okej att liksom bara strunta i vissa saker ett tag och sedan kommer den glädjen förhoppningsvis tillbaka igen snart. Det tåls nog att påminna sig själv om att man inte är mer än människa, hur mycket man än vill vara en superhjälte så går det inte.
 
Livet i allmänhet är både upp och ner i bland och det är okej det med. Huvudsaken är att man tar sig upp igen och att det oftast känns bra. Är så glad att jag trivs så himla bra på jobbet också och att det är så nära..guld värt!<3
Fredrika är vackert och en väldigt härlig plats att bo på, ångrar inte en sekund att vi flyttade hit. De flesta som bor här är så trevliga också och vi känner oss inte alls som "utbölingar" och det är ju skönt. Många ansikten känns igen nu och om inte annat känns bekanta!