Vännäsdagarna 2016

Hej hopp! Nu är helgen som de flesta Vännäsbor har väntat på, Vännäsdagarna, det enda som händer här på hela året. Gissa vad? Jag är helt otaggad, har ingen känsla alls i år. Jag har inte ens visat mitt tryne på marknaden, får se om jag ens går dit imorgon. Det beror mest på att vädret är helt värdelöst, spöregnat och är kallt. Nä, stannar hellre hemma och myser med Jesse! Kalla mig tråkig, osocial eller vad ni vill men det bekommer mig inte! På senare tid har jag märkt mer och mer att alkohol inte har känts så lockande och då avstår jag. Just denna helg är det nog med elände som sker på grund av alkohol så jag känner mig "mätt" av att bara se och höra allt. Så blir det när man bor nästan mitt på området och blir inparkerad, massa folk som har fest ute på gården. MEN det får man bjuda till på en gång om året! ;)
 
Igår hade vi i alla fall en himla trevlig grillning hemma hos pappa med min farbror plus familj och farmor. Många ur Karlsson-klanen fattades såklart men svårt att få till det så att alla kan/vill närvara, fullt förståeligt! :) Jag for iväg en snabbis efter maten och kramades med en väldigt saknad Julia vilket var välbehövligt. Åkte hem till pappa igen, vi  surrade hos pappa tills vi blev hemskjutsade. Tror vi somnade rätt omgående. På morgonen steg vi upp och stekte pannkakor till frukost, därefter åkte Jesse och hjälpte pappa att byta bromsskivor och klossar på pappas bil medan jag åkte till Högbäck för att vara med hundarna. Så himla mysigt det var att rå om pälsarna lite, Arrox var så himla duktig då vi tränade på gården och fåren fick agera störningsmoment. Tror aldrig att han har varit så pass uppmärksam och följsam. Ställa har blivit biten/stucken av något så hon fick mest vila, lilla snuttan!
 
Ikväll bjöd jag och Jesse farmor på middag, vi blev lata som få och for till blåhuset och beställde pizza. Det satt fint i kaggen kan jag lova, men nog är alltid vanlig jäkla husmanskost ändå alltid bäst!
 
Kommande vecka kör jag 5 dagar i sträck på jobbet sedan vankas det 4 veckors semester. Känns superbra, men vet inte hur jag ska hinna med allt som jag skulle vilja göra...ska dock försöka göra det jag mår bäst av och vissa saker kommer inte hinnas med. Det kommer en höst också, inget är försent då! Hoppas på finare sommarväder framöver!
 
Ha ne se gött så ses vi å hörs!