Jag har vakat många nätter

Skolfoto idag, hemska tider hur man såg ut. Nytt för i år på enskilda bilderna, man skulle sitta och verkligen posera.. HEERRREGUD vad ful jag blev. Ville nästan grina när jag såg bilderna! Åh.. fotografen skrek när han tog sista bilden " DU SKULLE VARA PROFFS PÅ ATT SÄLJA BILAR..."?  HAHAHA ÖÖHHH jaha?  Tur att fotografen var snygg och skön iaf! ;)
 
Har även gjort en upptäckt att det är jävligt svårt att hänga med i konversationer när man knappt hör något. Gamlingar out there, jag fattar att ni blir irriterade och griniga för att vi "ungdomar" snackar så ni inte hör! Inte ens kul att försöka prata när man varken hör hur högt/lågt man pratar, eller vad personerna svarar... Folk påpekade ett flertal gånger att jag viskade när jag skulle säga nåt.. HAHAH.
 
För tillfället ligger jag och myser med Selmahjärtat, som förövrigt gjorde min kväll på promenaden. Eftersom jag helst inte säger något använde jag mig av visslingar för att få henne uppmärksam på mig. Klickern till belöning, fan så bra! :D  Skrapade nyss lite tandsten på henne också... 
 
Hade tänkt hoppa i badet en sväng nu och mysa i varmvattnet innan jag lägger mig!
 
Saknar redan sommaren, vännäsdagarna och mitt långa hår.