Undead

I onsdags tog jag jullov, så fruktansvärt skönt att jag inte vet vad. Det känns konstigt att kunna slappna av och inte behöva tänka nå speciellt mycket på skolarbeten. Jag hann klart med allt jag skulle, *klappar mig själv på axeln*.  Firade att jag gått på jullov med mina två ♥ vi såg första "sagan om ringen" -filmen och åt middag! Så mysigt!
 
I torsdags for jag till veterinären för att köpa hundfoder, öronrengöring och hämta ett ägarbytespapper. ÄNTLIGEN ska Selma stå på mig!!! ♥ For hem och skrev under allt jag skulle och åkte sedan iväg till ICA för å köpa frimärken och posta brevet... SATE så mycket folk det var på ICA.. höll på att bryta ihop när jag skulle parkera, bilar över allt som inte hade någon koll alls.. MORR.Tillsist hade jag lyckats få en plats och kommit mig in på Ica... men självklart stod ju halva Västerbotten inne i spelerian för att hämta ut paket osv... en bra stund senare låg brevet i den gula lådan, på väg till Selmas första ägare.
 
Då jag kom hem insåg jag ju att vi minsann inte hade någon häftpistol vilket var ett måste för att porrbelysningen på baksidan skulle kunna sättas upp.. Snodde brorsans bil för tredje gången inom en timme och stack iväg på boströms för å köpa häftpistolen. André hjälpte mig lite med att sätta upp klammer, sedan påbörjade jag hemskheternas stund på en stege med massa lampslingor som inte ville samarbeta. Fick tillsist ordning på skiten och gick in och startade musik på högsta volym!
 
Resten av dagen gick åt till:
  • Städadehela lägenheten
  • tvättade kläder
  • hängde tvätten
  • Bar upp kartonger med julsaker + granen
  • pyntade lägenheten
  • åt glass med lakritssås undertiden jag klädde granen
  • bar ned kartongerna + annat skrot tillbaka i källaren
  • Lagomt slut sedan gick jag i alla fall en promenad med Selma innan middagen
 
Igår  gick jag och Selma promenad med bästaste Ida & Hajjy på förmiddagen, sedan ställde jag mig och bakade kakor till en av pappas vänner. Efter det dog mitt huvud lite så jag lade mig och sov framför en film i flera timmar. Vaknade till och drack massa, somnade om igen. Käkade blodbröd, fläsk& vitsås till middag, dog lite så gott det var. Traskade sedan iväg till finaste för att få svettas lite på crosstrainern, samt lyfta lite skrot. Medan jag sedan duschade fick gullet svettas lite också! När båda var duschade och fräscha igen satte vi oss framför tvn och såg  " sagan om konungens återkomst".  Myskväll!♥
 
 
Nu är alla julklappar inköpta och inslagna!♥