Höst

Semestern har redan hunnit dra förbi, kändes som en stormvind och sedan var den över. Fyra veckors ledighet, vilket var helt underbart! Vi började semestern med att åka direkt från jobbet upp till Arvidsjaur, bästa valet någonsin! Sedan var vi där i över en vecka och njöt med både boasering av köket, fiske, hjortronplockning osv. Mådde verkligen oförskämt bra. Jag fyllde 21 och den dagen blev verkligen lyckad! Därefter åkte vi även till Finland några dagar och träffade Jesses släkt, vilket var trevligt!
Arvidsjaur:
Vi fick för oss att åka på en roadtrip som slutade efter ca 40 mil..hehe. Vi hamnade i Örnvik.. det var så vackert!
 
Vi hängde en del med Anna och Lars-åke, vilket var hur trevligt som helst! Vi for ut och lagade mat ihop och just denna dag blev det Souvas på muurikkan vid piteälven. 
Någon dag efter blev det grillat hos oss, hur gott som helst!
 
Jag och Jesse for ut ibland och fiskade själva, så mysigt! Min Finaste ♥
 
En dag åkte vi till Åbyälven, helt myggfritt..är fortfarande lite chockad över det.. Det var så varmt och härligt väder!
 
Vi avslutade vistelsen med en middag ilag med Anna och Lars-åke på laponia lappkåta..HERREGUD SÅ GOTT!
 
Varken på min födelsedag eller i finland tog jag särskilt med bilder så har inget att visa! I alla fall, direkt vi kom hem från finland satt vi på pappas altan och surrade om att det vore härligt med några till dagar i Utterträsk. Sagt och gjort.. vi tvärbestämde oss och bytte ut lite kläder i väskan, sedan åkte vi upp igen! Så fantastiskt! Vi hade det verkligen bäst! När vi kom hem började pappa jobba, men jag och Jesse hade en vecka kvar. Och torsdag den 11/ 8 gaddade jag mig igen.. påbörjade en såsmåningom blivande sleeve. Sjukt nöjd och den 30/8 kör jag andra sittningen!
 
Elsa på port royal tattoo är en fantastisk konstnär som verkligen vet vad hon gör, hon har gjort båda mina tatueringar och jag är himla nöjd!