The only time we really talk is when are clothes are coming off.

På bloggen har tiden stått stilla sen min student vilket fortfarande beror på att jag inte har någon dator. I alla fall, jag och Selmis ligger i sängen och bara tar det lugnt.. jag och Kristian har hunnit vara i lycksele på dollarstore å spenderat en hel hög med pengar.. om ni ändå bara visste. Käkade nån halvtör burgare, men med sällskapet blev det ändå en awesome roadtrip.
 
Måste bara visa mina betyg som jag är så fruktansvärt nöjd över! HEJJA MIG!♥
 
I övrigt fick min bil lite kärlek igår, bytte olja och fixade lite så förhoppningsvis ska hon va nöjd ett tag! Direkt efter det var gjort tog jag och Ronja med oss Selma och Idas Terrier, Ozzy å åkte till Harrsele så hundarna skulle få sig en promenad och bada. Det var sjukt mysigt och jag blev så otroligt glad över att se hur lyckliga hundarna var! De sprang omkring som två gaaalningar så det var minsann inte lätt att hinna ta nå kort på dem, men detta är nå försök i alla fall!
Underbara & älskade små fyrbentingar!
På tal om fyrbentingar, i Augusti åker vi till sundsvall och hämtar hem en vitälghundsvalp. Mamma har bestämt sig för att hon vill ha en liten vit sötsak. Vänta bara tills han hamnar i klorna på mig mamma...Han har ju en given bästist redan ( Selmis) sen får vi ju se vad Ställa tycker om honom... säkert buskul för henne med en kompis under samma tak!  Har tyvärr ingen bild på underverket ännu, men det kommer... jag LOVAR!
 
Btw.. allt det här med fyrbentingar gör mig ju galet sugen på en vappis själv...jag menar efter tre år med världens finaste Iggy kan man ju inte annat än bli sugen på en Guldig valp. Harry har ju definitivt hjälpt till... så när mitt liv lugnat ner sig och jag har kommit dit jag vill med boende och jobb, då blir det en liten en. En liten Gul. Det blir nog supermega bra med den saken när det blir aktuellt, helst igår :D
Och nej, jag får aldrig nog av att lägga upp bilder på underverket. Älskar honom!♥