snö och vinter!

Idag är det söndag, en mysig dag. Äntligen har det kommit lite snö här i norr, gud vad vi har längtat! Jag och även min sambo hoppas verkligen att det blir mycket snö och bra skoterföre, då är vintern verkligen komplett!
 
Igår åkte jag in till umeå för att umgås med Carro, Moa och Elvira, vilket var himla länge sedan. Vi for hem till Elvira och hade hämtmat med oss, de drack och jag var nykter. Vi hade supertrevligt och surrade, skrattade, käkade. Vid halvtio blev jag upphämtad av Jesse. Vi åkte hem och hade myskväll med Yatzy, julmust och ljus, en riktigt bra lördagkväll med andra ord!
 
(Bilderna är Carros, förutom den första).
Mina finingar!<3 Felicia saknades dock, men det får bli fler gånger!
 
Imorse sov jag och Jesse ut lite, när vi klivit upp bestämde vi oss för att äta Tomtegröt till "frunch". Vi insåg dock att affären var ett måste då man behöver rätt mycket mjölk för att göra gröten. Det var ganska kallt och blåste lite då vi gick dit, men tur att vi bor nära! Gröten tar ju sin tid att koka, men under tiden hann vi bestämma oss för att vi skulle ta en tur till Umeå för lite shopping i alla fall. Jag hann även spöa Jesse i Yatzy! ;)
 
Hur gott?! Gröten blev helt perfekt konsistens och med den självklara smörgrottan i mitten ;)
 
Väl inne i Umeå var det ganska mycket folk överallt precis som det är i Jultider, men vi fick plats också. Efter lite byxköp tog vi en paus på Barista för en fikadejt. Det var mysigt och himla gott!
Jag åt en pecannöts cheesecake och en kopp svart kaffe, Jesse åt morotskaka och en latte.
Självklart lyckades jag snubbla till när jag skulle bära bort brickan så latteglaset föll av brickan och studsade tre gånger i golvet och sprack..Så fruktansvärt pinsamt! Tror inte hon i kassan blev så glad, men det är ju sådant som händer, inget att grina över.