Livet är bra, ibland.

Hej å hå! Jag hoppas att allas helg har varit grym! Det har verkligen min varit! I fredags kom Urban och hämtade mig när jag kom hem från skolan, jag hade kommit på en annorlunda present till min bästa Nea! Som förövrigt fyllde 16, grattis igen snuttan!<3

Om jag ska vara helt ärlig kom jag på upplägget av presenten påväg hem från skolan samma dag! (A) Hon fick bilder på oss och ett papper där det stod att hon skulle bli kidnappad dagen efter. Jag vet hur min vän fungerar, man kan inte överraska för mycket, då blir hon inte jätteglad! hihi. I alla fall, hon fick inte veta något om vart vi skulle eller vad vi skulle göra.

På fredagkväll åt jag tacos hos dem, sedan fikade vi massa goofika och efter det spelade vi ett grymt roligt spel. Det slutade med att alla nästan grät av skratt!  Resten av kvällen var förhållandevis lugn. Jag sov som en liten bebis i Linneas sköna säng, sedan väckte jag henne tidigt! Då var hon inte superglad hehe!

Jag kom fram till att  vi skulle hinna köra lite skoter, så ut for vi, men det gick typ lättare att köra ospårat än på skoterspåret. Körde fast gjorde jag också, satans åbäke! Men de hör ju till ! :D Blev dock lite svettigt, så det blev duschen efteråt! Sedan gick jag över till Nean och då gjorde vi oss i ordning inför äventyret. Då avslöjade jag att vi skulle till staden i alla fall. När vi kom fram dit gick vi mot kajen, där också SF (filmstaden)ligger. Jag hade bokat biljetter till " shoo bre". Vi hämtade ut biljetterna och gick sedan vidare till fortsättningen av presenten.

Jag sa något i stil med " nu tänkte jag att vi skulle bygga på ett lager till med fett på magan!" Bjöd henne på Rhodos( en restaurang!) Himlarns vad gott! Sedan traskade vi iväg på konsum och köpte lite fetgodis.

Traskade mot bion och satte oss, garvade åt några "tuffa" killar som satt och var bara allmänt dryga i huvudet. Skrattade åt någon som skrattade när ingen annan gjorde det, då började verkligen alla i salongen garva åt henne... (A)

Efter filmen satte vi oss på Cafét just bredvid bion och pratade tills mamma kom och plockade upp oss!




Idag blev det lite bakning och sedan skulle jag och emelie glo på hockey... vi gick dit, såg nästan en hel period, sedan skrev Ebba och fråga om vi skulle ut med skotrarna. Vi gick dirrmode hem och bytte om, sedan for vi iväg. Riktigt mysigt, eftersom vädret varit helt galet underbart! Vi åkte först till brån och sedan tillbaka till sandkammen, där bestämde vi att vi skulle korsa älven och köra på en annan led. Det var kul det också! Emelie lär ju ha lite ont i röven, eftersom det var lite guppigt! Hehe... jag har då träningsvärk i hela kroppen, min tumme lär vara dö imorrn!




Jag sammanfattar helgen som grymt rolig, även fast jag var tvungen att skriva klart ett arbete imorse!

Nu Längtar jag till lovet, det kanske blir en
stockholmsresa.. En vecka till, härda!


Nu hade jag tänkt bjuda på en del bilder från min helg! ^^









Japp, ser gravid ut i min fluffjacka! Men det är inte fallet :D:D

Gojävlamaten!


Haha nej jag tog inte bilder på mig själv inne på restaurangen, det ser ba ut så O.o

Tack fina vän för en underbar helg!


Bilderna från dagens skotertur får vänta tills imorgon!

sov gott alla underbara människor!
/ Ellan!