Insikt

Idag är bara en sådan här dag då mina självinsikter flödar.T.ex. jag hade ett antal olika samtal att göra, som jag gruvat mig för av någon konstig anledning. Imorse bestämde jag mig för att, nä nu är det nog. Tog upp telefonen och snabbt var samtalen gjorda. Hur kommer det sig att det är svårare att föra sin egen talan än någon annans? Förut tyckte jag alltid att det var helt fruktansvärt svårt att ringa ett samtal till vården eller till och med till frisören. Jag menar, det kunde ju faktiskt hända helt sjukt mycket hemskt... som att snubbla på orden eller inte komma ihåg sitt telefonnummer. MEN HERREGUD, OCH?! Vem dör av att någon säger fel när man ska boka klipptid?
 
Så, sedan ett bra tag tillbaka har jag övat mig på utsätta mig för sådant som är nytt och framförallt viktigt att kunna göra självständigt.. Detta eftersom jag egentligen är en väldigt självständig person och vill klara mig på egen hand. Och, dessa samtal som jag ringde imorse gick hur bra som helst och var egentligen verkligen ingen stor sak, men nu har jag gjort det. Det handlar mest om att bestämma sig och bara göra det, våga misslyckas och ta lärdom av det. Därefter gör man om och gör rätt! 
Samma sak gäller hundträning, gör om och gör rätt! ♥
 
 
Det finns en hel del yttre faktorer som kan påverka huruvida man vågar prova nya saker. Miljön runt omkring påverkar i många fall och i miljön finns det människor som inget hellre vill än att det går dåligt för andra. I många sammanhang har jag stött på sådant folk och usch säger jag bara. Det viktigaste är att man inte låter någon sådan liten elak sak  styra hur man vill leva sitt liv, vad man vill syssla med eller helt enkelt vem man är. Vi är ju alla olika och tack å lov för det. Det är lätt att tvivla på sig själv, men jag är less på det nu. Jag vet vem jag är, vad jag kan och är kapabel till samt vad jag skulle vilja lära mig. Det är jag så himla glad över och jag står för det, nu gäller det bara att pussla ihop allt jag har i huvudet och göra något av det.
 
Hörrni, vi ses därute!