Helt seriöst

Nu, äntligen börjar vi ha kommit i ordning i huset. Vårat hus. Älskar att skriva det eller bara att säga det, just för att det är vårat. En väldigt händelserik höst har det varit och det är inte över ännu, men jag avvaktar ett tag med vissa saker.
 
En sak man måste förstå är hur tyst och lugnt det är i Fredrika, det är helt sjukt. Inga sladdande bilar, epor eller mopeder som löper amok på gatorna. Som mest hörs det skällande hundar och kanske en bil ibland. Det är så himla skönt och välbehövligt för mig. Jag känner mig inte alls lika stressad som i Vännäs, även fast jag trivdes där också. Saknar min älskade familj som fanns runt knuten förut, men man behöver ju inte göra avståndet längre än vad det är!
 
Jag och Jesse hade det helt fantastiskt redan innan, men nu är det som ett lugn sköljt över oss båda. Detta var det enda rätta för vårt förhållande. Min älskade, älskade Jesse!♥
 
Nu väntar vi bara på snön, den dröjer förhoppningsvis inte allt för länge! Ska bli så härligt att sitta framför kaminen med en kopp varm choklad och mysa i vinter,  särskilt efter en heldag ute i snön. Nog för att det är mörkt större delen av vinterhalvåret här, men det gör som inget när man har saker att sysselsätta sig med. En del snöskottning lär det bli, en snöslunga vore nog inte så tokigt. Är mycket vi vill ha just nu, men man får sätta sig ned och skriva en prioriteringslista och köpa saker allt eftersom. Idag får bilen tre extraljus i alla fall, vilket känns väldigt bra då man långpendlar.
 
Något som jag och Jesse båda uppskattar något enormt är närheten till naturen. Vi fiskar, lagar mat och plockar bär/ svamp. I år har jag fyllt på frysen med hallon,lingon, röda- samt svarta vinbär. Igår kom min granne över, en äldre gullig kvinna och hennes son, och presenterade sig. Så trevligt med bra grannar! Hon sa att jag fick plocka massa vinbär från hennes buskar också ( jag höll just på att beskära våra egna buskar som inte gett så himla mycket avkastning i år). Jag blev så himla glad över det, samtidigt som hon slipper känna att bären bara går till spillo!
 
 
 
 
Världens sämsta kvalitet på vissa bilder, men det blir att införskaffa oss en systemkamera när det är läge.
Ha en fortsatt helt fantastisk dag, för det ska jag!