Never dance like this before

Jag har äntligen fått tag på en dator att blogga lite ifrån. Är hos min mamma nu och är hundvakt åt Ställa och Arrox, tog med min donna också så Arrox får träffa henne så mycket som möjligt medan han är valp. Lillgumman min började löpa i förrgår så jag är lite less..det negativa med att ha en tik. Tur att det bara är två gånger om året och inte varje månad.. då hade jag gått i taket. Hon är mycket mammig och skulle nog helst vilja ha en väska att följa med mig i överallt...
 
 
I övrigt.. jag jobbar mest hela tiden och förutom det är det hund, träning, några få vänner och kost som gäller. Känner mest att jag stressar runt för att hinna så mycket som möjligt då jag väl har tid. Igårkväll t.ex. skulle jag försöka plocka ur allt ur våra bokhyllor i vardagsrummet eftersom vi har köpt en ny tv-bänk och ska slänga ut de gamla ratet. Jag sprang mest runt och gjorde 7 olika projekt vilket inte kanske blev den mest effektiva stund jag har haft i mitt liv.
 
 
 Nu kommer lite bilder som bara är från en mysig höstpromenad jag tog med Selma häromdagen.
 
Nu måste jag ta och fixa mig lite.. ska nämligen till Umeå och hälsa på Forslunda då min gamla mentor har lektion och lämna igen några böcker samt prata lite om hur jag upplevde min tid på skolan. Sen ska jag ha en dejt med världens bästa Nean! Längtar såååå!