Höst,flytt osv.

Herregud, nu är det redan Augusti. SJUKT! Hösten är på intågande och semestrar är snart ett minne blott. Oss gör det inget, vi har nämligen en väldigt spännande höst framför oss. Vi flyttar från Vännäs till vårt alldeles egna hus.Vi var hos banken i torsdags och gjorde klart den biten, i slutet på denna månad får vi de sista nycklarna. Vi blir då Viskabor (Fredrika) och det känns ju bara hur spännande som helst! Både jag och Jesse längtar något otroligt, jag menar, betala åt sig själv (i det långa loppet) istället för en hyresvärd. Jag bubblar av lycka! 
 
Känns som att det enda jag kommer sakna med Vännäs är min familj, släkt osv. Inte alls orten i sig egentligen, även om den har sin charm den med. Fredrika låter som att det ligger i en annan del av sverige, men det tar faktiskt endast ca en timme från/till Vännäs med bil beroende på väglag. Detta känns som ett välbehövligt kapitel i livet, det är nyttigt att prova nya saker. Detta kommer innebära nya, spännande möjligheter för mig och Jesse och vårt liv ihop.
 
Vårt hus och snart vårt hem♥
 
Jag får helt enkelt uppdatera mer när vi fått ta över det helt, vi kommer att göra om lite eftersom i huset. Mest för att göra det till "vårt" och modernisera lite. Det kommer ske pö om pö, när tiden finns. :)