Here I am on my own

Hallå! Jag lever, trots hemska mardrömmar som chockat mig inatt! Tur jag kunde be Selma komma och lägga sig tätt intill mig, så jag kunde hålla om henne.Annars hade jag inte sovit en sekund till inatt! Huvva, hjärtat gick verkligen fort när jag vaknade av att jag nästan skrek...

Åh jag sitter och kollar på folk som spelar piano på youtube och jag inser hur mycket jag skulle vilja ha ett eget! Keyboarden som jag fick ärva av Nea när hon fick ett piano funkar ju, men det låter så mycket bättre med ett riktigt elpiano! Jag vill även ha en ny gitarr, med bara stålsträngar, det låter så mycket bättre att spela på en sådan gitarr! Jag gick i musikskola i 6 år, varav jag spelade gitarr 4-5år, började sång när jag gick i 6:an och sjöng till i nian. De sånglektionerna när vi hade en lärare som hette Jenny var inte roliga alls, hon ville mer visa upp sig själv än lära oss något.

Sedan fick vi H-O, så himla bra, han lärde oss sångteknikerna på endast ett fåtal lektioner! Vi har stått på scenen tillsammans ett par gånger, både bra och dåligt har det gått. Sista gången jag uppträdde och han spelade, var utanför biblioteket. Den sista låten sjöng jag tillsammans med Clarissa och det gick verkligen superbra! Vi bestämde bara på impuls någon minut innan vi sjöng, så vi hade aldrig sjungit tillsammans förut! Jag saknar våra roliga sånglektioner, finns ingen bättre sånglärare!

Jag ska försöka fixa bilder till nästa inlägg, nu ska jag ut och röra på mig med min broder från en annan moder,Emelie.

Ha det nu fint ikväll alla!! GOTT NYTT ÅR! :D:D:D