Jävla måndag..

Hejsan! Imorse for jag på sjukhuset, sedan köpte vi en jacka och kängor till mig... skönaste jackan jag ägt i mitt liv!! Sedan efter för mycket brända pengar for vi och åt lunch på en thairestaurang, FYFAAN säger jag.. Thaimat brukar ju ha tendens att vara stark, istället smakade det verkligen ingenting! Fick verkligen kämpa för att få ner något! :O Efter en mindre god lunch skulle vi göra ett sista stopp, blomsterlandet. Det fick vi verkligen ångra, för när vi varit inne och handlat ca fem minuter och går ut till bilen för att åka...Då är biljäveln död!?  Satt en timme  och väntade, med bilen halvt ute i gatan.  Den fick ju som inte igång, så det var bara att vackert sitta där som ett fån..

Efter en timme kom mammas sambo och projekt bogsering påbörjades. Efter ca två minuter höll vi på att bygga en ny slags bil " Saab inkörd i bakarslet på en Subaru" brände lite gummi. Resan hem fortskred med en panikslagen mamma bakom ratten, men vi tog oss då hem, eller jag blev avkastad på vägen. Min broder fick komma och hämta mig vid hemberget, något less var jag kanske!

Linnea hade anlänt till min enkla boning, en timme innan jag kommit mig hem.. så vi fick ta igen en massa tid! Våga inte dra till stockholm sådär länge utan mig igen!;) Kvällen har bestått av skratt så jag lever nog ett par århundraden till! Verkligen full fart har det varit, ska trycka på off knappen snart och sova.. känner mig lite trött, blev sent igår och var tvungen att kliva upp halvsju imorse.. inte skönt -.- förhoppningsvis får jag sova längre imorrn! :D

Jag skulle egentligen lägga ut en bild från ikväll, men är fasiken för lat! Det är faktiskt säkert tre-fyra meter till kabeln.. stora problem jag har, jag vet!

Jaja, tänkte chillipilla ett tag till nu^^

Hare fint!