Time of our lives

En evighet. Det var ungefär en evighet sedan jag senast uppdaterade här. I och med denna evighet har livet typ tagit stora vändningar. Jag ska försöka vara kortfattad i det som har hänt. 
 
För det första har jag flyttat hemifrån, bor numera i en lägenhet i centrala Vännäs. I lägenheten bor jag inte ensam utan jag har nämligen dessutom blivit med sambo, Jesse. Vi har varit ilag i över ett år och jag kan direkt rätt av säga att jag aldrig någonsin varit lyckligare. Livet är på rätt väg och framtiden känns endast trygg och väldigt bra! 
Sen du och jag blev ett vi har jag blivit hel, Jag älskar dig. 
 
De senaste åren har mitt intresse för tatueringar blivit väldigt stort. Så pass stort att jag valde att gadda mig den 15 Juni nu i år. Mitt val av första gaddning var väldigt självklart. Selma, mitt älskade hjärta.
Sedan över till det sorgliga som de flesta redan vet. Dagen efter jag gjort gaddningen blev jag tvungen att fatta det absolut jobbigaste beslutet jag gjort i hela mitt liv. Det känns fortfarande inte bra eller lätt, men jag vet att det var rätt att låta Selma somna in. Tatueringen blev istället en hyllning och minnestatuering. Texten stämmer in så himla bra över hur jag känner. Sitter nu med en klump i halsen och försöker svälja ner den tunga klumpen. 
Du kommer alltid ha din plats. Saknar dig stjärnan♥
 
Över till något lite lättsammare innan jag avslutar. Nu på måndag den 19/10  åker jag och Jesse till Stockholm för att spendera natten på Arlanda och dagen efter styr vi kosan mot varmare breddgrader. USA är slutdestinationen för oss. Vi blir borta till den 13/11... kommer bli helt underbart. Bara jag och Jesse på andra sidan jorden, upptäcka och njuta av livet. Jag kommer bildbomba då jag kommer hem igen, jag har nämligen ingen dator. Ikväll fick jag låna pappas. Tillsvidare kan ni hålla utkik på min instagram, där kommer jag kunna hålla er uppdaterad bättre från mobilen! ellankk är min instagram, är ni sugna på att börja följa mig, tveka ikke! 
 
Det blev långt, men ni får leva med det! Hane så länge!