Andra Januari 2018

Nytt år, nya möjligheter!
 
Det är precis så jag känner, 2017 lärde jag mig mycket om mig själv och livet i allmänhet. Det är det nyttigaste jag vet, att lära känna mig själv bättre. Det hände himla mycket saker förra året och jag tänkte eventuellt göra en årsresumé när lusten faller på.
 
Jag jobbade i helgen som var, alltså nyårshelgen och det var så himla roligt! Att kunna få göra det där lilla extra för de jag lagar mat åt, det är det som betyder allt för mig. Direkt efter jobbet hämtade Jesse upp mig och vi åkte till pappa och firade in det nya året med grymt god mat. Jag var ledig igår och idag, turligt nog för mig. När vi kom hem från vännäs igår drog vi direkt igång skotrarna och åkte en sväng. Jesses föräldrar kom hit och åt tacos till middag med oss, även om jag inte var det roligaste sällskapet då jag hade migrän. Satt verkligen och stirrade ner i tallriken i hopp om att inte behöva springa iväg och spy. Tack och lov hade jag tagit två tabletter just i rättan tid så jag slapp ett fullgånget migränanfall= slapp spy och den allra värsta huvudvärken.
 
Idag har jag inte gått längre än till brevlådan, som är två hus bort. I övrigt har jag inte gjort mer än att tvätta en maskin, haft en pulled pork i ugnen hela dagen som vi nu ska avnjuta alldeles strax då Jesse kommer hem. Sådana dagar har jag insett är nyttiga för mig. Att verkligen bara slänga upp fötterna och inte göra något som jag inte känner för. I och med att jag inte har särskilt mycket ledighet nu måste jag verkligen bara vila upp mig ibland. Som man säger, cash is king, men inte till vilket pris som helst. Det måste man ibland knacka sig på axeln och påminna sig om!
 
Efter maten är planen att gå en promenad med min älskade karl! Jag har ju ett gymkort som ligger och dammar i en låda i köket, så småningom är det dit jag ska! Tills dess blir det promenader vilket gör underverk för det mesta. Det är absolut något av det nyttigaste då man släpper massa spänningar och bara kan knata omkring i den takt man känner för. Rensa ut jobbiga tankar och komma till insikt.
 
På sistone har min telefon gått varm då jag skrivit anteckningar om saker jag inser eftersom och det är perfekt då den alltid är med mig. Jag kan ventilera med mig själv innan jag gör förhastade uttalanden eller liknande..ibland är det bra, ibland kan man behöva vräka ur sig ett och annat totalt ärligt utan slingrande.
 
Något jag ofta måste sitta och skriva om är Utterträsk. Mitt andrum. Min fristad. Det kommer jag skriva ett inlägg om snart då jag verkligen känner ett behov av det.
 
Tills jag tittar in nästa gång får ni ha det så himla bra. Skrivglöden finns, måste bara hitta rätt plats och tidpunkt. För jag älskar verkligen att skriva. Ta hand om varandra så gott det går♥