You say I'll never get your blessing 'til the day I die

Tjeina! Nu var det helt sinnessjukt länge sedan jag uppdaterade.. lusten har inte riktigt funnits och dator är dessutom inte inköpt ännu. Måste vänta på lönen å se om det blir den här månaden eller om det får vänta ytterligare ett tag till. I alla fall, jag hoppas att alla har haft en galet bra sommar i år, för det har jag haft. Jobbet har tagit upp den största delen av sommaren vilket betyder att pengarna även rullat in. Ska försöka återberätta vissa saker som hänt i sommar och lägga upp en del bilder! Jag har massor av bilder på min förra mobil som sprack och jag nu inte får igång.. får tömma den en annan dag!
 
Jag och Linnea har varit på en del äventyr i år faktiskt vilket har varit galet roligt!  Vi drog bland annat en tur till Lycksele och på väg dit och hem badade vi och Selma, vi fikade, pratade, skrattade och hade det bara bäst!
 
 
 
 
♥I LOVE YOU! ♥
Några veckor senare fyllde jag 19 år då jag fick mycket fint, men jag var otroligt trött eftersom jag jobbade natt dagen före och sen på kvällen igen..
 
Dagen efter packade vi Skodan fullproppad och drog en Arvidsjaurstripp vilket var otroligt skönt. Älskar att vara där uppe, särskilt med två hjärtan som Nea och Selma! ♥
 
 
Tack för i sommar älskade vänner!♥
 
Jag blev även medbjuden på bröllopsfest under sommaren vilket var hur roligt som helst! Jag och Ida förade lite innan vi for dit och ja, roade oss med en del drinkar osv.. ;)
Dagen efter satt jag och Solade, sedan på kvällen blev det att impulsåka in till stan på Fest hos Lollo.Jag var dock allt annat än sugen på att supa mer sedan kvällen/natten innan så därför körde jag istället. Vi hade kul!
 

I måndags kom 3 av mina 4 muppar hit till Vännäs för att fira mig i efterskott, vi fyllde även denna gång Skodan till max och for till en grillkoja där vi förtärde alkohol och alldeles för mycket gott att äta. Så underbart! ♥
 
 
 
ÄlskadeÄlskade! Fellan saknades.. vi får styra snart igen babes! ♥
 
 
Självklart har det hänt galet mycket mer i sommar men vissa saker är lite för hemliga änsålänge! Hoppas ni njöt av uppdateringen av mitt liv..lol. Nämen, hoppas jag återkommer snart och har fått tummen ur mumindalen å införskaffat mig en dator.. HÖHÖ.
 
PUSS